Buitenland Stage’s

Wij organiseren regelmatig een vliegstage in het buitenland voor onze leerlingen, ex-leerlingen en andere geïnteresseerde paramotor piloten.

Vliegstage Eulmont

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze weekend stage lessen we namelijk in Noord-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Vliegstage Doordogne

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze weekend stage lessen we namelijk in Zuid-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Vliegstage Spanje

Je bent al een tijdje bezig met je paramotor opleiding of je hebt zelfs je paramotor brevet al binnen en je bent toe aan een nieuwe vliegomgeving. Schrijf je dan nu in voor deze vliegstage in Spanje voor een heerlijke week vakantie en vele mooie paramotorvluchten! Deze stage is alleen voor de wat gevoorderde leerlingen en gebreveteerde piloten, niet voor beinners.

SIV Zwitserland

Je hebt je brevet op zak en vliegt lekker rond maar je zou je graag wat zekerder van je eigen vaardigheden in de lucht willen voelen. Kom dan met ons mee naar de mooie Zwitserse bergen. Hier krijg je een introductie in het bergvliegen en volg je een S.I.V cursus op je eigen niveau. Tijdens deze cursus kun je je eigen grenzen en de grenzen van je materiaal op een veilige manier verkennen zodat je je zekerder en veiliger zult gaan voelen in de lucht.​