Buitenland Stage’s

Wij organiseren regelmatig een vliegstage in het buitenland voor onze leerlingen en ex-leerlingen.

Vliegstage Eulmont

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens dit weekend stage lessen we namelijk in Noord-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Vliegstage Doordogne

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Zuid-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Vliegstage Bornos

Het is in Nederland al weer herfst en je bent nog niet toe aan een winterslaap? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Zuid-Spanje. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Vliegstage Italië

Het is in Nederland nog winter en je bent alweer toe aan het voorjaar? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Midden-Italië. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

SIV Zwitserland

Je hebt je brevet op zak en vliegt lekker rond maar je zou je graag wat zekerder van je eigen vaardigheden in de lucht willen voelen. Kom dan met ons mee naar de mooie Zwitserse bergen. Hier krijg je een introductie in het bergvliegen en volg je een S.I.V cursus op je eigen niveau. Tijdens deze cursus kun je je eigen grenzen en de grenzen van je materiaal op een veilige manier verkennen zodat je je zekerder en veiliger zult gaan voelen in de lucht.​