Paramotor Reizen

Wil je leren vliegen tijdens een vakantie in een mooie omgeving?
Wij organiseren regelmatig een vliegstage in het buitenland voor onze leerlingen en ex-leerlingen.

Eulmont

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens dit weekend stage lessen we namelijk in Noord-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Dordogne

Je wil graag een keer op een andere locatie vliegen / leren vliegen als in ons platte Nederland? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Zuid-Frankrijk. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Bornos

Het is in Nederland nog winter maar jij bent er al aan toe om uit je winterslaap te komen? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Zuid-Spanje. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.

Fermo

Het is in Nederland nog winter en je bent alweer toe aan het voorjaar? Dan is deze stage iets voor jou! Tijdens deze stageweek lessen we namelijk in Midden-Italië. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Van beginnende leerling tot gevorderde paramotor piloot voor iedereen valt er hier op een leuke manier wat bij te leren.